Kontor, Neptuniplan 7-9, Universitetsholmen, Malmö

  • 1 400–3 150 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 400–3 150 m²
Adress Neptuniplan 7-9
Område Universitetsholmen
Kommun Malmö kommun
Byggår 2012
Objektsnummer 41976006

Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra från 1400 kvm i ett plan upp till totalt 3150 kvm i totalt 3 plan. Moderna välplanerade lokaler som möjliggör för ett effektivt kontor med spontana mötesplatser. 

Hyr ni hela ytan så bjuder det översta planet på härliga gemensamhetsytor med stort pentry och pausyta samt en alldeles egen terrass!

Utanför fastigheten finns Malmö Live och även Saluhallen som erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger. Andra sidan av lokalen bjuder på en fantastisk utsikt mot vattnet vid Bassängkajen.  Fastigheten är belägen endast 500 meter från Centralstationen så en kort promenad för den som pendlar med tåg eller buss. Kommer du med bil eller cykel så finns plats för detta i fastighetens egna garage. Där finns även dusch och omklädning för den som cyklat långt eller önskar ta sig ett träningspass på lunchen. Ett stenkast bort finner du Slottsparken och Kungsparken som erbjuder härliga spår för en promenad eller löptur. Välkommen att höra av dig för att boka en visning! Ritningar kommer inom kort

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 3 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i källarplan för fastighetens hyresgäster. Från 1 Juli 2022 administreras alla garageplatser av Apcoa Parkering Sverige AB. Kunder med rörliga parkeringsplatser måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se . Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage,ring  08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida .

Service

I närheten finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Malmö Live och Malmö Saluhall ligger ett stenkast bort.


Karta

Bilder på lokalen