Kontor / Lager, Marieholmsgatan 54, Gullbergsvass, Göteborg

  • 614 m²

Trevlig kombilokal med en kontorsdel som kommer att totalrenoveras. Kontoret är ljust med mycket fönster och lagret har en öppen planlösning med port i markplan.


Lokaltyp Kontor / Lager
Total yta 614 m²
Adress Marieholmsgatan 54
Område Gullbergsvass
Kommun Göteborgs kommun
Renoveringsår 2023
Hiss Ja
Objektsnummer 41957947

Beskrivning

Lokalbeskrivning

Trevlig kombilokal med en kontorsdel som kommer att totalrenoveras. Kontoret är ljust med mycket fönster och lagret har en öppen planlösning med port i markplan. Kontorsdelen är ca 320 kvm och lagerdelen 294 kvm.

Vi diskuterar gärna utformningen av lokalen och förslag till möjliga planlösningar kan ni se i bifogad fil.

Kontorsdelen ska renoveras till modern standard med hög nivå i ytskikt med textilmattor, ljuddämpande akustikundertak och LED-plattor. Höjden blir ca 2,75 meter till undertak, vilket skapar en härlig volym. Kontorsrum byggs med systemväggar och glas med ljudklassning.
Nedre plan består av lager-/produktionsytor och har en markport på ca 3x3 meter. I markplan finns även en entré med glasparti samt WC och dusch.

De båda ytorna angränsar till ett nybyggt trapphus med hiss. Detta trapphus betjänar endast denna och ytterligare en lokal.

Omgivning

Tomten gränsar i norr mot Göta Älv, vilket skapar fin utsikt över vattnet samt möjliggör luncher på fastighetens brygga. Lunchrestaurang finns i en intilliggande fastighet.

Parkering

Parkering finns på fastigheten.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från centrum är goda. Linje 59 trafikerar Marieholmsgatan från centrum till knutpunkten Gamlestads torg. Linje 168 trafikerar samtidigt Skräppekärr - Gamlestads torg via Marieholmsgatan. Med bil kommer man lätt ut på de stora lederna, där Europaväg 45 ligger närmast.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen