12 nya kontorsrum

1 juni 2021

Palmung Mellin Fastigheter utökar nu sitt populära kontorshotell Cogito i Högsbo med 12 nya rum. Satsningen innebär nya möjligheter att hyra kontor på 10-31 kvm.

- Vi har under flera års tid haft i stort sett fullt i vårt befintliga kontorshotell på Hulda Lindgrens gata 8 som har 20 rum, berättar Erik Palmung, ansvarig för uthyrning och marknad, på Palmung Mellin Fastigheter.  Det har gjort att vi varit tvungna att tacka nej till flera intressenter och det har samtidigt stärkt oss i tron på dragningskraften i konceptet. Nu nysatsar vi därför genom att öppna upp ytterligare yta i samma byggnad med 12 nya rum i varierande storlekar; från 10 kvm till 31 kvm. 

Tanken är att skapa en lugn miljö som man kopplar av i mellan arbetspassen ute i kontorsrummen. 

Förutom kontorsplats får man som hyresgäst tillgång till gemensamhetsytor, kök, konferensrum och lounge/mötesrum. Det finns även möjlighet att hyra förråd. 

- Målet med inredningen har varit att skapa en ombonad, avslappnad och hemtrevlig känsla i de gemensamma ytorna. Tanken är att skapa en lugn miljö som man kopplar av i mellan arbetspassen ute i kontorsrummen. 

I priserna ingår el, värme, kyla, fastighetsskatt, kaffe/te/choklad, tillgång till samtliga gemensamma utrymmen förutom konferensrum/mötesrum samt städning av rummet 1 ggr/vecka. Även parkering på fastigheten ingår och plats i varmgarage finns att hyra i byggnadens källarplan. Cykelparkering finns såväl utomhus som i garage.

Högsbo Industriområde är ett av Göteborgs mest företagstäta områden och ligger strategiskt placerat intill Dag Hammarskjöldsleden, där man tar sig snabbt in till centrum. I nära anslutning finns även Söderleden som knyter an till E6 samt centrum och Hisingen. Busshållplats finns inom kort promenadavstånd på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där många spårvagnar och bussar stannar. 

Läs mer och anmäl intresse här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.