Kontor, Ingenjör Bååths Gata 19 (T5), City, Västerås

  • 967 m²
  • 2023-09-19

Ljusa effektiva lokaler


Lokaltyp Kontor
Total yta 967 m²
Adress Ingenjör Bååths Gata 19 (T5)
Område City
Publicerad 2023-09-19
Kommun Västerås kommun
Hiss Ja
Tillträde 2023-09-19
Objektsnummer 41966423

Beskrivning

Fina lokaler med mix av öppna ytor och fem kontorsrum. Tre konferens/mötesrum. Stora fönster upptill nock som ger stort ljusinsläpp. Genomsyn genom hela lokalen

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Castellum, Melkerhuset och Ottar 6.
Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Planlösning

Öppen planlösning i kombination med kontorsrum

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Övrigt

Kontorsfastighet i fint läge, ett stenkast från centrum och allmänna kommunikationer.


Karta

Bilder på lokalen