1. Hyra kontor. 7 lediga kontor i Södra Älvstranden (Göteborg) Läs mer

  Sortera på

  Är du på jakt efter lediga lokaler i Göteborg? Att hyra lokal i Göteborg kan vara en utmaning, men med rätt information och verktyg kan du hitta den perfekta platsen för ditt företag. Göteborg är Sveriges näst största stad och ett viktigt affärscentrum, vilket gör det till en attraktiv plats för företag att etablera sig. Här finns ett brett utbud av lediga lokaler, från kontor och butiker till lager och industriområden.

  Överväganden när du ska hyra lokal i Göteborg

  Det finns flera faktorer att tänka på när du letar efter lediga lokaler i Göteborg. Först och främst bör du överväga platsen. Göteborg är en stor stad med många olika områden, var och en med sin egen karaktär och fördelar. Vill du vara i centrum med närhet till affärer och restauranger, eller föredrar du ett mer lugnt och avskilt läge? Tänk också på tillgänglighet till kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter för både anställda och kunder.

  Vad ingår i hyran?

  När du ska hyra lokal i Göteborg är det viktigt att förstå vad hyran inkluderar. Ofta ingår inte driftskostnader som el, vatten och värme i hyran, vilket kan lägga till en betydande kostnad. Se till att du förstår alla kostnader innan du skriver under ett kontrakt.

  Att tänka på vid kontraktsskrivning

  Att skriva ett hyreskontrakt för en lokal kan vara komplicerat. Det är viktigt att du förstår alla villkor i kontraktet, inklusive hyresperiod, uppsägningstid och eventuella förnyelseoptioner. Om du är osäker, ta hjälp av en jurist eller fastighetskonsult.

  Att hitta lediga lokaler i Göteborg behöver inte vara svårt. Med rätt information och verktyg kan du hitta den perfekta platsen för ditt företag. Använd sökfunktionen här på Lokalguiden.se för att hitta din nästa lokal i Göteborg. Lycka till med ditt sökande!

 2. Din sökning gav få träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

 3. Masthamnsgatan 21

  Masthamnsgatan 21

  Masthugget, Göteborg • Stena Fastigheter Göteborg ABAnnons plus

  841 m²

  Kontor

  Välkommen till Stuveriet Nybyggd lokal söker hyresgäst som längtar efter att få sätta egen prägel på sin arbetsplats! I vår miljöcertifierade fastighet Stuveriet kan vi erbjuda det sista ledig kontoret på plan 5. Den stora, ljusa lokalen på 841 kvm har fönster i fyra väderstreck, spännande industrikänsla och balkong längs med hela kontoret mot Första Långgatan. Som hyresgäst har du möjlighet att från början sätta en helt egen prägel då lokalen idag är en betonggrå yta som anpassas efter era önskemål. Givetvis finns det en grund för hur lokalen kan se ut med ett noga urval av matta, armatur, väggpartier, köksstommar mm. I lokalen finns ett antal smala pelare som kan bli naturliga avskiljare eller lämnas öppet och ge lokalen en industrikänsla. Den rejäla takhöjden skapar rymd. Vid pentrydelen finns en balkong stor nog att möblera och från den har man utsikt över tre kyrkspiror i Masthugget. Längs fasadens långsidor finns en smal balkong som löper längs med hela huset. Flera dörrar leder ut till balkongerna vilket gör att oavsett var man befinner sig på kontoret har alla nära till att kunna vädra eller ta en bensträckare. På husets ena sida finner man utsikt över älven och den nya ön Masthuggskajen som kommer att växa fram. Åt andra hållet är det utsikt över Masthuggets Långgator och dessas utbud av affärer, restauranger och caféer. Den konkava fasaden skapar avbalkningar på balkongen som ger en känsla av avskildhet vid varje balkongdörr. På plan 5 har ni gemensam hisshall med en annan hyresgäst. Tar man hissen upp till 14:e våningen finns en konferensavdelning som alla husets hyresgäster kan utnyttja. Där finner ni även Orangeriet som är en gemensam yta där alla i huset kan äta, fika och umgås. Orangeriet erbjuder även en stor terrass utomhus som kommer att bli en uppskattad mötesplats över företagsgränserna när solen skiner. Åker man ner till plan 2 finns Sportloungen där det finns tränings- och duschmöjlighet. Fortsätter man ner till entréplan finns restaurangen Body Buddy som sprider matglädje samt en reception där vår duktiga receptionist kan vara behjälplig vid behov. I hisshallen på varje våningsplan har konstnären Camilla Boström (SCEB) skapat konstverk som visar på vilken våning man befinner sig på. Det gemensamma temat för alla konstverk är hållbarhet och återvinning, något som är viktigt för oss på Stena. Därför är vi stolta över att fastigheten Stuveriet är certifierat enligt LEED PLATINUM vilket är den högsta nivån inom LEED.

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning