62 lediga kontor i Backa (Göteborg)

I Backa (Göteborg) finns det totalt 62 kontor ni kan hyra.

Hildedalsgata 8B, Backa (Göteborg)

Lager /mekanisk verkstad med 3 portar, travers och bra takhöjd! Tillhörande kontor och omklädning/duschar på övervåningen

Lokaltyp Kontor
Yta 1 263 m²

Aröds Industriväg 60, Backa (Göteborg)

Välkommen till en kontorslokal om 197 kvm i Aröds industriområde. Lokalen har en rumsindelad planlösning och är belägen på plan 1. Vill du veta mer eller boka tid för visning, ta kontakt med oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 197 m²

Tuvevägen 39, Backa (Göteborg)

Fräsch kontorslokal med personalutrymmen

Lokaltyp Kontor
Yta 48 m²

Tuvevägen 39A, Backa (Göteborg)

Välkommen till Tuvevägen 39A! Här kan vi nu erbjuda en kontorslokal med egen ingång, omklädningsrum, WC samt pentry. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 48 m²

Aröds industriväg 34, Backa (Göteborg)

Välkommen till Aröds Industriväg 34. Här kan vi nu erbjuda ett trevligt kontor om 135 kvm. Lokalen består av 4 st kontorsrum, rymlig entré samt wc och förråd. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 135 m²

Aröds industriväg 34, Backa (Göteborg)

Trevlig kontorslokal om 135 kvm i Aröds industriområde. Lokalen har en rumsindelad planlösning med en rymlig entré. Närhet till Backaplans handelsområde där all tänkbar service och många lunchrestauranger finns att tillgå. Gott om parkering i anslutning till fastigheten. Vill du veta mer eller boka in en visning? Välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 135 m²

Aröds industriväg 60, Backa (Göteborg)

Välkommen till ett trevligt kontor på Aröds industriväg 60. Lokalen består av kontorsrum, konferensrum, mötesrum samt pentry och wc. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 197 m²

Katrinerovägen 2 A, Backa (Göteborg)

Kontorslokal längst upp i fastigheten med hiss Ljust med flexibel planlösning och gott om parkering. Balkong med härlig utsikt över Göteborg. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 140 m²

Aröds Industriväg 40, Backa (Göteborg)

Välkommen till en kontorslokal eller kombilokal i Aröds Industriområde. Lokalen är idag en kontorsyta men del av den kan byggas om till ett lager med port eller dubbeldörr. Parkering utanför lokalen. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 165 m²

Aröds industriväg 34, Backa (Göteborg)

Välkommen till en trevlig kontorslokal i Hisings Backa. Kontorslokalen är 235 kvm och planlösningen erbjuder en stor entré med plats för utställning, kontorsrum, pentry, pausrum samt förrås och wc. Här sitter ni med närhet till populära Backaplan där stort serviceutbud finns att tillgå samt goda kommunikationer. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 235 m²

Utängarna 25, Backa (Göteborg)

Möjlighet att hyra kontorsrum med gemensamma personalytor i Tuve. Gott om parkering på fastigheten. Vill du veta mer eller boka tid för visning, välkommen att kontakta oss på Savills.

Lokaltyp Kontor
Yta 10 - 20 m²

Aröds industriväg 34, Backa (Göteborg)

Trevlig kontorslokal om 235 kvm i Aröds industriområde. Lokalen har en rumsindelad planlösning med showroom. Närhet till Backaplans handelsområde där all tänkbar service och många lunchrestauranger finns att tillgå. Gott om parkering i anslutning till fastigheten. Vill du veta mer eller boka in en visning? Välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 235 m²

Aröds industriväg 3, Backa (Göteborg)

Välkommen till Aröds Industriväg 3. Här kan vi nu erbjuda ett trevligt kontor om 251 kvm. Planlösningen består av en blandning mellan kontorsrum och öppet landskap. Parkeringsplatser finnes och ingår. Närhet till kommunikationer. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 251 m²

Aröds Industriväg 3, Backa (Göteborg)

Trevlig kontorslokal i Aröds industriområde. Lokalen om 251 kvm är belägen på plan 2 med egen entré och har en blandad planlösning. Lättillgängligt med bil och fria p-platser. Goda kommunikationer med ca 5 min promenad till närmaste busshållplats. Vill du veta mer eller boka tid för visning, välkommen att kontakta oss på Savills.

Lokaltyp Kontor
Yta 251 m²

Transportgatan 47, Backa (Göteborg)

Här finns en möjlighet att hyra nybyggda lokaler som anpassas efter hyresgästens verksamhet. Totalt kan det byggas ca 9000kvm byggnad i entréplan och möjlighet finns att bygga ytterligare en våning. Detaljplanen tillåte

Lokaltyp Butikslokal
Yta 5 400 - 9 000 m²

Tagenevägen 34, Backa (Göteborg)

Ljust kontor våningsplan 2. Ljust kontor med både rumsindelade kontor och öppet landskap.

Lokaltyp Kontor
Yta 80 - 124 m²

Transportgatan 39, Backa (Göteborg)

Fin kontorslokal i Bäckebol

Lokaltyp Kontor
Yta 300 - 750 m²

Tagenevägen 21, Backa (Göteborg)

Kontor nära E6:an

Lokaltyp Kontor
Yta 482 m²

Trankärrsgatan 15, Backa (Göteborg)

Modernt kontor

Lokaltyp Kontor
Yta 320 m²

Exportgatan 61, Backa (Göteborg)

4700 kvm lager med ca 10 m takhöjd med kontor i Sveriges bästa logistikläge.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 4 700 m²

Backa Bergögata 8, Backa (Göteborg)

Trevlig och fräsch kontorslokal om 140 kvm. Lokalen är belägen på plan 2 och har en rumsindelad planlösning. Lättillgängligt med bil och fri parkering på fastigheten. Trevliga promenadstråk intill älven. Har ni några frågor, eller vill ni boka en tid för visning? Kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 140 m²

Exportgatan 35, Backa (Göteborg)

Nu erbjuds en lokal om 1460 kvm som passar för bilhall, verkstad, rekond och kontor! Oljeavskiljare i lokalen finns. Anpassas efter er!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 1 460 m²

Exportgatan 47B, Backa (Göteborg)

Fräscht kontor i två våningar, ytan är ca 377 kvm. Lokalen har direktingång från gatuplan där man möts av en stor öppen yta lämplig för t.ex. showroom eller öppet kontorslandskap. Spiraltrappan innanför entrén leder upp

Lokaltyp Kontor
Yta 377 m²

Exportgatan 1, Backa (Göteborg)

Trevlig kontorslokal på Salsmästaregatan 32 i öppet landskap och några rum samt konferensrum och förråd, serverrum. Parkett i hela lokalen och i fint skick! Hiss och mekanísk ventilation med kyla. Fri parkering.

Lokaltyp Kontor
Yta 267 m²

Backa Bergögata 14, Backa (Göteborg)

Välkommen till Backa bergögata 14! Här kan vi nu erbjuda ett litet kontor om 54 kvm. Lokalen består av två stora rum samt pentry och toalett och ligger på våning 2. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 54 m²

Exportgatan 47B, Backa (Göteborg)

Välkommen till en trevlig kontorslokal om 377 kvm fördelad på två plan. Ingång till lokalen sker via gatuplan och här erbjuder planlösningen en öppen yta perfekt för showroom eller öppet kontorslokal. Planlösningen på andra plan erbjuder kontorsrum i olika storlekar. Här sitter ni med närhet till E6:an och Backaplans alla kommunikationer och serviceutbud. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 377 m²

Backa bergögata 8, Backa (Göteborg)

Välkommen till Backa Bergögata 8. Här finns just nu en trevlig kontorslokal om 140 kvm för uthyrning. Lokalen består av 6 st kontorsrum + 1 konferensrum. Här finns också gemensahetsutrymme, pentry samt wc. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 140 m²

Importgatan 2, Backa (Göteborg)

Kontorslokal i populära Stigs Center. 6 parkeringsplatser ingår. Bra utbud på lunchrestauranger. Bra kommunikationer. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 268 m²

Importgatan 12A, Backa (Göteborg)

Flexibla kontorsytor med bra läge på Importgatan. Här kon du hyra eget rum eller en egen lokal. Gott om parkering finns. Nära till lunchrestauranger och annan service. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 20 - 100 m²

Importgatan 20, Backa (Göteborg)

Kombifastighet nära Stigs Center

Lokaltyp Kontor
Yta 500 - 2 000 m²