1. Hyra kontor. 2 lediga kontor i Åkers styckebruk Läs mer

  Sortera på

  Åkers Styckebruk, beläget i Strängnäs kommun, erbjuder en mängd olika lokaler för olika ändamål. Här finns allt från kontorslokaler, butikslokaler, lagerlokaler till restauranglokaler. Att hyra en lokal i Åkers Styckebruk innebär att du får tillgång till en plats med rik historia och ett starkt näringsliv.

  Överväganden vid hyra av lokal i Åkers Styckebruk

  Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när du letar efter lediga lokaler i Åkers Styckebruk. För det första är det viktigt att tänka på lokalens läge. Är det nära till kommunikationer? Finns det parkeringsmöjligheter? Är det en plats där det rör sig mycket folk? Dessa faktorer kan vara avgörande för din verksamhets framgång.

  För det andra bör du tänka på lokalens storlek och utformning. Behöver du ett stort öppet utrymme, eller flera mindre rum? Behöver du ett kök eller lagerutrymme? Är det viktigt med en attraktiv fasad? Alla dessa frågor är viktiga att ställa innan du bestämmer dig för att hyra en lokal.

  Att hitta lediga lokaler i Åkers Styckebruk

  Det finns flera sätt att hitta lediga lokaler i Åkers Styckebruk. Du kan till exempel använda dig av Lokalguiden.se, där du enkelt kan söka efter lediga lokaler i just det område du är intresserad av. Du kan också kontakta fastighetsägare direkt, eller använda dig av en fastighetsmäklare som specialiserar sig på kommersiella fastigheter.

  Oavsett vilken typ av lokal du söker, är det viktigt att du gör en noggrann undersökning innan du bestämmer dig. Ta gärna hjälp av en expert om du känner dig osäker. Och kom ihåg, det perfekta stället för din verksamhet finns där ute, det gäller bara att hitta det!

  Starta din sökning efter lediga lokaler i Åkers Styckebruk här på Lokalguiden.se. Med vår sökfunktion kan du enkelt hitta den lokal som passar just din verksamhet bäst. Lycka till med din sökning!

 2. Din sökning gav få träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning