Ytterligare ett bolag klart för Gasverket

27 augusti 2019

2 500 kvm byggs om för ett internationellt bolag i Gasverket i Norra Djurgårdsstaden.

Foto: CA Fastigheter

I de gamla tegelbyggnaderna kommer det växa fram ett stadsdelscentrum med en stadsmässighet och en unik arkitektonisk inramning.

I Gasverket skapas det en mix av nya upplevelser, vackra miljöer och kommersiella lokaler med en god teknisk standard. 


- Vi är mycket glada över att ytterligare ett välrenommerat bolag valt Gasverket och är övertygade om att denna hyresgäst är en innovativ och långsiktig aktör stärker området som mötesplats och nav för handel, kultur, upplevelser samt utbildning. Vi ser fram emot ett långt och gott samarbete, säger regionchef Pernilla Claesson, i ett pressmeddelande.

Tidigare har CA Fastigheter kommunicerat att man gjort klart med bland annat Berghs School of Communication i Hus 8/Reningshuset med inflyttning i årsskiftet 2020/2021 men redan i höst kommer man i Gasverket kunna träna i Klätterverkets nya hall i Hus 7/Mätarhuset, handla i Systembolagets butik i Hus 20/Maskinhuset då även Bobergsskolan öppnar.
- Uthyrningsarbetet som intensifierats det senaste halvåret, i takt med att byggnaderna blivit visningsbara, har gått mycket bra och vi kommer under denna så kallade första etapp ha en succesiv inflyttning av verksamheter från hösten 2019 och drygt ett år framåt, säger Gasverkets projektansvarige Anders Nyström.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.