Väljer kontor med utsikt i Göteborg

18 juni 2024

Skanska Fastigheter har tecknat hyresavtal med Bracco Imaging Scandinavia AB, som arbetar inom medicinsk bilddiagnostik, om 388 kvadratmeter kontorsyta på plan 22 i Citygate. Inflyttning sker i december 2024.

Bild: Skanska
Bild: Skanska

– Vi är mycket glada över att välkomna Bracco Imaging till Citygate. Med deras nya kontorslokaler kommer de att kunna njuta av en fantastisk utsikt över Göteborg samtidigt som de har tillgång till service utöver det vanliga. Vi ser fram emot att se dem växa i en inspirerande och hållbar miljö, säger Camilla Skogsberg, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Göteborg.

Citygate är både WELL-certifierad och LEED Platinum-certifierad, vilket innebär att huset uppfyller de högsta standarderna för hälsa och välmående samt miljövänligt byggande.  En arbetsplats som främjar människors hälsa och minskar klimatavtrycket i byggandet.  

– Under de senaste tio åren har vårt kontor varit beläget i Gårda och vi har sett stadsdelen utvecklas och blomstra till en ännu mer pulserande plats. När det blev dags att expandera så var det självklart för oss att stanna kvar i Gårda och flytta till det moderna Citygate, som på ett utmärkt sätt återspeglar vår innovativa företagskultur. Lokalen kommer vara skräddarsydd för vår verksamhet och kommer möta våra ökande behov av personal. Denna förändring kommer att stärka vårt företag och bidra till vår roll som ledande leverantör och samarbetspartner inom den nordiska hälso- och sjukvården, säger Staffan Rosén, VD på Bracco Imaging Scandinavia AB.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.