Unikt samarbete för coworking över hela Sverige

25 januari 2024

Coworkingaktörerna DOSPACE och House Be utvecklar nu sitt samarbete för att tillsammans ge varandras coworkingmedlemmar tillgång till kontor över hela Sverige. Genom detta samarbete skapas en möjlighet för coworkingaktörernas medlemmar att röra sig fritt mellan 20 olika arbetsplatser i hela landet.

Bild: HouseBe
Bild: HouseBe

- Vi tror starkt på att skapa en flexibel och dynamisk arbetsmiljö för våra medlemmar. Genom vårt samarbete med House Be kan vi nu erbjuda en ännu större geografisk spridning och tillgänglighet, vilket vi tror kommer att skapa stort mervärde för våra medlemmar, säger Niclas Söör, VD DOSPACE.


Samarbetet innebär att DOSPACE och House Be lanserar ett All Access medlemskap, som ger medlemmar

möjlighet att röra sig mellan alla 20 olika arbetsplatser på 14 orter.


- Vi är mycket glada över att kunna fördjupa vårt samarbete med DOSPACE. Genom att erbjuda våra medlemmar tillgång till fler arbetsplatser i hela Sverige, stärker vi inte bara vårt varumärke och våra kontor, utan visar också att vi är redo att samarbeta kring nationella lösningar. Något som är viktigt för företag som finns utspridda över större geografiska områden i Sverige, säger Olof Pergament, VD House Be.


DOSPACE och House Be tror på att skapa den bästa arbetsplatsupplevelsen för medlemmarna. Genom att erbjuda en flexibel och dynamisk arbetsmiljö, där medlemmarna kan röra sig fritt mellan olika arbetsplatser skapas en mer effektiv och inspirerande arbetsdag.


- Vi ser fram emot att välkomna House Bes medlemmar till våra arbetsplatser och vi är övertygade om att detta

samarbete kommer att skapa stora möjligheter för alla våra medlemmar, säger Niclas Söör, VD DOSPACE.


House Be finns från Luleå i norr hela vägen ner till Hudiksvall i söder med 11 enheter på 9 orter. DOSPCAE finns i Mellansverige närmare bestämt i Linköping, Norrköping, Jönköping, Gävle och snart i Örebro. 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.