Tre lokaler kvar i Brf Oceankajen

5 mars 2019

Intresset för Brf Oceankajen har varit stort sedan säljstarten. Nu återstår bara ett fåtal lägenheter och tre lokaler är vakanta i huset.

BRF Oceankajen - webb.jpg
Foto: Riksbyggen

I april börjar stommen att resas på Brf Oceankajen i Helsingborg. Planen är att alla våningar ska vara på plats i början av hösten med inflyttning under våren 2020. De tre vakanta lokalerna finns i bottenplanet på huset. 

Lokal nummer ett är på 66 kvm och belägen i svarta huset med fönster ut mot havet. Den näst största lokalen på 79,5 kvm är belägen i det röda huset med fönster ut mot Redaregatan och kanalen. 

"Tänk vad trevligt med ett litet tapasställe med utsikt mot havet"

Båda lokalerna kommer att vara utrustade med både pentry och toalett och passar till många olika typer av verksamheter som florist, frisör, skönhetssalong, galleri, inredning, kläder eller kontor.

- Den största lokalen är på 192 kvm och även den har ett superfint läge med fönster ut mot hav, kanal och torg. Lokalen är förberedd för caféverksamhet med möjlighet till uteservering, efter tillstånd hos kommunen. Tänk vad trevligt med exempelvis en litet tapasställe med utsikt mot havet, säger Emmie Johnson, projektledare Riksbyggen, i ett pressmeddelande. 

Den nya stadsdelen Oceanhamnen, är en av de fyra stadsdelarna i H+ projektet i Helsingborg. Riksbyggen är med Brf Oceankajen en av aktörerna i Oceanhamnen.


Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.