Till Jönköpings nya landmärke

14 december 2022

Nu är det klart att EY:s lokalkontor flyttar till Jönköpings nya landmärke. De nya centrala lokalerna uppfyller EY:s höga krav på en modern och hållbar arbetsplats för medarbetarna. Flytten för de cirka 65 medarbetarna sker under våren 2023.

jönköping.jpg
Carolina Birch och Joakim Falck tittar mot nya kontoret.

Revisions- och rådgivningsföretaget EY har ett stort fokus på hållbarhet och företagets globala ambition att bli ”net zero” gällande utsläpp av koldioxid till 2025. Science Park Towers är miljöcertifierat och de nya lokalerna innebär lägre energiförbrukning och därmed en drastisk minskning av klimatpåverkan från EY:s verksamhet.

– För EY är flytten en fantastisk möjlighet att få vara med och skapa framtidens mötesplats här i Jönköping. Hållbarhet och innovation är viktiga hörnstenar i byggprojektet och det rimmar väl med vår egen verksamhet. Jag är mycket glad att våra medarbetare i Jönköping ska flytta till nya lokaler som har en tydlig hållbarhetsinriktning, säger Carolina Birch, kontorschef och partner på EY.


– Vår hybrida arbetsmodell innebär att varje medarbetare själv bestämmer var och när de arbetar bäst. Vi kommer att kunna utforma lokalerna efter våra egna behov, vilket bland annat innebär att lokalerna stödjer digitalisering och flexibilitet på ett bättre sätt än tidigare. På vårt nya kontor kan vi jobba på ett sätt som ökar samverkan och erfarenhetsutbyten mellan våra medarbetare, säger Joakim Falck, partner på EY.

Science Park Towers ligger mitt i city och det kommer finnas alltifrån restaurang och lounge till konferensanläggning och takterrass. Det är även nära till universitetet vilket också är viktigt för EY.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.