The Park PopUP

29 april 2022

När bolag efter pandemin går in i ett nytt hybridbaserat arbetssätt uppstår en hel del ledig kapacitet i kontorsytor och många företag har fått ett eller ett par våningsplan över i sina fastigheter. En utmaning som samtidigt öppnar upp för nya intäktsströmmar i kombination med innovation och ett stärkt varumärke och employer brand.

the park_webben.jpg
The Parks nya PopUp-koncept aktiverar ledig kapacitet i kontor.

Årets Coworking Space, The Park, slår i april upp dörrarna för en ny coworkinganläggning i Hammarby Sjöstad. En nischad innovationshubb för digitala medier och MetaVerse öppnas tillsammans med Goodbye Kansas huset “House of Wonders”.

Man aktiverar ett ledigt våningsplan med coworking, service, event och andra mervärden samtidigt som Goodbye Kansas får en hyresgäst som bidrar till att förstärka sin roll inom branschen och gentemot framtidens talanger inom området.

Jag är mycket glad att ta vidare vår innovationsresa genom att nu lansera The Park PopUP, ett helt nytt koncept i branschen.

Helena Rex, VD för The Park beskriver upplägget där The Park hanterar all facilitet av uthyrningen och samtidigt fyller lokalen med innovativa människor som bidrar till härligt stämning, networking och ett levande community på arbetsplatsen.

- Jag är mycket glad att ta vidare vår innovationsresa genom att nu lansera The Park PopUP, ett helt nytt koncept i branschen där det bästa av två världar möts; coworking i en fantastisk dynamisk miljö i samarbete med större företag som starkt bidrar till att människor, team och företag växer.


Mikael Ahlström, grundare av The Park fyller i:

- Med flexibilitet och innovationskraft erbjuder vi företag som har fått ledig yta att aktivera den med nya intäkter och attraktivt innehåll som bidrar till stärkt varumärke och employer branding. Den här typen av innovationsinitiativ med hubbar har länge varit ett framgångsrikt arbetssätt för de riktigt stora bolagen men en möjlighet som nu öppnas upp för alla som efter pandemin fått ledig kapacitet i sina kontorsytor.

The Park PopUp är ett nytt koncept som ger företag med ledig kontorskapacitet möjlighet att på ett enkelt sätt aktivera ytan både med intäkter och spännande innehåll i form av ett levande community. The Park hanterar försäljning, administration samt driften av den lediga ytan.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.