Textil för alla miljöer

16 december 2021

Det självklara samspelet mellan form och funktion gör Noun till ett pålitligt val för nästan vilken miljö som helst. I egenskap av ljudklassad dimout-gardin reducerar den brus och efterklang samtidigt som den släpper igenom minimalt med ljus.

Det självklara samspelet mellan form och funktion gör Noun till ett pålitligt val för nästan vilken miljö som helst. I egenskap av ljudklassad dimout-gardin reducerar den brus och efterklang samtidigt som den släpper igenom minimalt med ljus. Den täta satängbindningen ger ett vackert fall och ser till att både ljud och ljus kan regleras effektivt.


Noun finns i 15 färgställningar, från klassiskt stålgrått och varm koppar till skimrande turkos. Samtliga är garnfärgade, vilket ger ett livfullt, nästan metalliskt uttryck. Spelet mellan garnerna skapar ett djup som på lite avstånd upplevs enfärgat. Det betyder att Noun är en lättapplicerad gardin som inger ett lugn. Den är optimal för att skärma av, skapa nya rum och skön atmosfär. Noun är ett resultat av Svenssons skandinaviska DNA och de unika möjligheterna att ta en idé till en färdig produkt under samma tak.

Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.