Technopolis positionerar sig

23 februari 2023

Technopolis byter namn på sitt campus i Göteborg. Det som tidigare hetat Gårda blir nu Technopolis Ullevi. Skälet till namnbytet är en ambition att tydligare positionera sig i området Ullevi.

technopolis webb.jpg
Bild: Technopolis

– Trots att vi inte är en arena för sport och underhållning, identifierar vi oss med konceptet och ser oss själva som en arena för affärer och framgångar, där vi erbjuder våra kunder tillgång till flexibla arbetsytor med ett brett tjänsteutbud. Att associeras med en så legendarisk plats som Ullevi känns lyxigt och vi ser fram emot att fortsätta vår verksamhet i aningen ny skepnad, säger Johan Herner, Business Unit Director på Technopolis Ullevi, tidigare Gårda.

Vi ser oss själva som en arena för affärer och framgångar, där vi erbjuder våra kunder tillgång till flexibla arbetsytor med ett brett tjänsteutbud. 

 Technopolis förvärvade campuset i Gårda för drygt sju år sedan och har sedan dess fortsatt utveckla fastigheten och utöka sitt tjänsteutbud. I höstas lanserade Technopolis dessutom sin HUB i Göteborg – ett anpassningsbart kontor för mindre team med privata kontorsutrymmen och delad service. Sedan de öppnade för bara några månader sedan har HUBen varit eftertraktad och är idag nästan helt fullbelagd. Detsamma gäller nästan hela Technopolis campus i Göteborg. Vilket bekräftar Technopolis som den ledande experten på delade kontorsytor.

 – Både vårt nästan fullbelagda campus och HUBen visar att vi verkligen lyckas möta efterfrågan på anpassningsbara kontor och fullservice-erbjudanden. Vi är väldigt stolta över att kunderna väljer oss och kommer fortsätta utveckla våra service-erbjudanden och välkomna ännu fler kunder, säger Johan Herner.

 I fjol nådde Technopolis, som numera finns i sex länder, sitt globala mål med 85 procent LEED- och BREEAM-certifierade byggnader. I Göteborg tog de nyligen emot LEED Gold Certification, som innebär minskad användning av resurser som mark, vatten, energi och byggnadsmaterial. Technopolis mål är att skapa hållbara campus med kontorsytor som gör det enkelt för kunderna att kunna arbeta utifrån ett hållbarhetsperspektiv. LEED-certifieringen är ett tydligt bevis på att Technopolis lyckas med det.

 – Det finns ett tydligt kundservice-tänk hos oss och vi jobbar alltid för att ge kunden möjligheterna att trivas och få tillgång till det dem behöver, samtidigt som det görs med målet att hela tiden vara hållbarhetsdrivna. Vi ser fram emot att fortsätta jobba med detta framåt och utveckla vår verksamhet ännu mer för att ge våra kunder det bästa.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.