Tankar kring nya kontoret

19 augusti 2021

Den opartiska kunskapsbanken och plattformen arbetsplatsenifokus.se vill diskutera vad som händer när vi kommer tillbaka till kontoret och upptäcker att ytorna fortfarande är utformade enligt våra gamla arbetssätt. Den 27 augusti erbjuder de ett kostnadsfritt webbinarium i ämnet. Ta del av experternas tips och tankar.

webbinarium.jpg
Bild: Pixabay

Många har börjat tänka på hur de ska förändra kontoret. Hur ska ytorna användas? Vilka behov av ny mötesteknik har tillkommit? Vissa menar att kontoret nu måste bli ett stimulerande vattenhål där man tankar energi. Man ska få en känsla av att missa festen om man inte kommer dit. Andra menar att kontoret måste fungera som förut, men utifrån nya förutsättningar med växelvist distansarbete.

Här kommer ges konkreta råd till dig som funderar över kontorets roll i framtiden. Isabelle Sjövall arbetar med designfulness och kommer inspirera med sin kunskap om effekten som uppnås när arbetsplatsen utformas i samklang med våra grundläggande biologiska behov. Du får även praktiska tips från experter om hur du bör tänka för att utforma framtidens kontor post Corona.

Källa: arbetsplatsenifokus.se

Läs mer och anmäl dig här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.