Täby Centrum utvecklas

28 september 2022

Det globala fastighetsbolaget Unibail-Rodamco-Westfield kunde i maj avslöja att Täby Centrum blir Westfield Täby Centrum 8 oktober 2022. Westfield Täby Centrum blir det andra Westfield-centrumet i Norden tillsammans med Westfield Mall of Scandinavia. Förutom förnyelse utav centrum meddelar bolaget idag femton nyheter i butiksmixen.

täby webben.jpg
Bild: Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield fortsätter utveckla framtidens handels- och mötesplats när man tar nästa steg i Täby Centrum. Förutom att bli del av det hoplänkade globala nätverk av Westfield-centrum med 800 miljoner årliga besökare, medför höstens lansering även ny arkitektur, fler servicetjänster, uppgraderade utrymmen och flera nya butiker i centrum.  

Att idag kunna presentera en lång lista av starka varumärken som etablerar och expanderar hos oss säger väldigt mycket om attraktiviteten i både Täby Centrum och Westfield.

- Vi är glada och väldigt stolta över att intresset för Westfield Täby Centrum är så stort. Att idag kunna presentera en lång lista av starka varumärken som etablerar och expanderar hos oss säger väldigt mycket om attraktiviteten i både Täby Centrum och Westfield. Butiksmixen kommer blomma ut ännu mer med flera nya modebutiker, smidiga tjänster och spännande VR-upplevelser, säger Linda Jensen centrumchef i Täby Centrum.


Inför Westfield-lanseringen är det inte bara butiksmixen som uppgraderas utan även centrumets egna tjänster, invändig och utvändig design samt funktionalitet. Nya lounger, effektbelysning och digitala skyltar ska bidra till atmosfär, komfort och tillgänglighet. En uppgraderad service-hub med pickup-point ska nu även möjliggöra återvinning av elektronik, och dessutom presenteras nya tjänster i form av barnpassning, garderob och utlåning av barnbilar. Barnpassningsrummet som service innefattar flera spännande upplevelser för barnen, allt från pyssel till spännande pedagogiska lekar och leksaker.

- Med Westfield kommer en rad nyheter i centrum som lyfter vår destination till nästa nivå, samtidigt som vi kommer jobba ännu mer för det lokala samhället genom våra samarbeten med lokala föreningar och skolor. För oss är det viktigt att vara en del av våra besökares vardag och möta flera olika behov, varför det ska vara lika självklart att kunna besöka BVC som att handla eller upptäcka ett nytt VR-spel, återvinna elektronik eller hämta och lämna av onlineköp i vår service-hub, fortsätter Linda Jensen centrumchef i Täby Centrum.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.