Modebutik till Täby Centrum

24 augusti 2022

Globala fastighetsägaren Unibail-Rodamco-Westfield (URW) meddelar att man ökar utbudet av butiker med e-handelsbaserade modeföretaget Chiquelle som öppnar sin andra fysiska butik inom koncernen. Framgångssagan började i Westfield Mall of Scandinavia i november 2021 där aktören fann synergier mellan den fysiska handeln och onlinehandeln. Nu öppnar Chiquelle sin andra butik på 244 kvm i Täby Centrum.

täby.jpg
Linda Jensen centrumchef i Täby Centrum.

Fysisk handel visar sig fortsatt stark när e-handelsbaserade varumärket Chiquelle öppnar sin andra fysiska butik inom loppet av ett år. Efter en lyckad första etablering i Westfield Mall of Scandinavia fortsätter nu aktören etablera butiker i fler URW-centrum. Redan i oktober välkomnar Täby Centrum varumärkets andra butik i ordningen.

Med sina miljontals årliga besökare blir köpcentrumen en unik varumärkesexponering för det växande bolaget när besökare på plats kommer närmre varumärket genom en shoppingupplevelse i fysisk miljö.

Det ligger helt rätt i tiden att ett e-handelsbolag som Chiquelle väljer att etablera sig i Täby Centrum när vikten av fysisk närvaro visar sig fortsatt stark. Chiquelle är ett av de företag som ligger i framkant när det kommer till att hitta synergier mellan försäljningskanalerna, och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra besökare denna typ av varumärke exklusivt inom den fysiska handeln, säger Linda Jensen centrumchef i Täby Centrum.


Under öppningen av vår första butik i Westfield Mall of Scandinavia hade vi över 500+ kunder som väntade timmar i kö för att komma in i butiken. Det var vår första permanenta butik någonsin och gick med stor framgång. Vi arbetar huvudsakligen online och vårt varumärke är känd för sin kvalité där, men vi vill nu vidga vår målgrupp och försäljning i en fysisk miljö för att attrahera fler kunder och ur varierande målgrupper, säger Pouya Boland, VD på Chiquelle.

Chiquelle öppnar sin nya butik på inomhustorget i Täby Centrum i början av oktober 2022.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.