Svenskt kontor får internationellt pris

11 februari 2020

Tenant & Partner:s Stockholmskontor har blivit certifierade enligt Fitwel med högst poäng i Sverige. Det har resulterat i 2 av 3 stjärnor och en internationell utmärkelse.

Tenant - puff.jpg
Foto: Tenant & Partner

Fitwel är en världsledande certifieringsmetod för hälsofrämjande arbetsplatser. Den är baserad på 3 000 studier inom hälsa och har fokus på lösningar som främjar hälsosamma val och beteenden. Tenant & Partner:s kontor på Norr Mälarstrand i Stockholm har blivit tilldelade utmärkelsen ”Best in Building Health 2020. 

- Det känns häftigt och stort att Tenant & Partner får motta en internationell utmärkelse för vårt engagemang i att främja hälsa och välmående på arbetsplatsen. Vi hoppas att vi kan inspirera andra till att se över möjligheterna till att utveckla en mer hälsofrämjande arbetsplats, säger Evelien Wanders-Plijter, arbetsplatsstrateg på Tenant & Partner och Fitwel ambassadör, i ett utskick.

Den oberoende organisationen Center for Active Design har delat ut priset och i motiveringen lyfte de Tenant & Partner:s ledarskap och vilja att stötta sin personal och klienter inom hälsorelaterade projekt. 

- Fitwel certifieringen har uppmuntrat oss till att göra förbättringar för att främja hälsa och välmående ytterligare. Bland annat har vi implementerat policyer för mat och säkerhet samt uppmuntrat till mer hälsosamma val genom fysiska skyltar och information på arbetsplatsen,  säger Evelien Wanders-Plijter.Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.