Storslaget kontorshus med extra allt

19 maj 2022

Ursvik Entré är ett kontorshus som skapar nyfikenhet. Och ett landmärke som tar plats. Med sin böljande krökning följer det vita huset Ulvsundavägen i nästan en halv kilometer. Fler och fler företag väljer nu att flytta in i detta pampiga kontorshus som erbjuder flexibla kontorslokaler och spännande miljöer att må bra i. Just nu håller ett stort serviceutbud på att bli ännu större och flera lokaler står lediga för nya hyresgäster.

Ursvik Entré ligger i Rissne, ett mycket expansivt område i Sundbyberg som är Sveriges just nu mest växande kommun. Den nya stadsdelen Stora Ursvik omfattar fler än 5 000 bostäder och 5 000 arbetsplatser och här är det nära till både Hagastaden, Arenastaden, Bromma och Kista. Ursvik Entré, ett hus på hela 60 000 kvm, byggdes 1992 för SEB och blev känt som Bankhus 90. Idag driver flera stora institutioner och privata företag sin verksamhet här, i en spännande och livfull miljö med ett stort serviceutbud inkluderat.

SERVICE SOM ATTRAHERAR

Här finns exempelvis den långa gågatan, på totalt 380 meter, som löper i en lång båge genom hela huset. Det blir en värld av intryck när lokalerna mot gågatan är öppna för möten och interaktion. 

– Det här galleriastråket, med sitt fantastiska ljusinsläpp där människor kan mötas, är något av det bästa med huset, konstaterar Andreas Tangen, uthyrare på Novier. 

Ursvik Entré är verkligen ett kontorshus att må bra i där hållbarhet och service står i centrum. 

Även restaurangen som avslutar huset är något alldeles speciellt. Med fönster i cirkel flödar ljuset in från alla håll och skapar en skön atmosfär av rymd och ljus. Här finns hela 450 sittplatser för allt från konferenser och kick offer till luncher. 

Vid entrén och restaurangen finns husets stora auditorium med plats för 180 personer. Här kan hela företaget eller avdelningen samlas eller varför inte bjuda in kunder till seminarier eller andra sammankomster. I anslutning till auditoriet finns dessutom flera mötesrum och eventytor. 


I Ursvik Entré är det lätt att må bra. Och det är lätt att vara aktiv. Gymkedjan SATS finns etablerade här i stora fräscha lokaler och de som hellre vill motionera utomhus uppskattar de cykelbanor och vackra friluftsspår som finns alldeles runt knuten. 

– Servicen i huset, som vi dessutom håller på att utveckla ytterligare, attraherar många företag. Det märker vi tydligt, menar Andreas Tangen. Det och läget är två av Ursvik Entrés stora fördelar.

FINA YTOR ATT HYRA

En annan fördel är möjligheterna till coworking. I maj förra året dubblerade aktören Stayaround coworking sina flexibla ytor i huset. Smarta, kostnads-effektiva och hållbara kontorslösningar ligger högt på önskelistan hos många företag och efterfrågan på coworking i Ursvik Entré har varit hög även under pandemin. 

– Och förutom coworkingytorna finns det flera fina lokaler lediga i huset, berättar Andreas Tangen vidare. Lokaler som passar olika typer av verksamheter, inte bara för kontor. Just nu finns det chans att hyra ytor från 300 kvm upp till 8 500 kvm som kan anpassas helt efter kundernas önskemål. 

Ursvik Entré är verkligen ett kontorshus med extra allt. 

- Här sitter man i ett pampigt landmärke av internationell karaktär med ett exceptionellt skyltläge. Det geografiska läget är minst sagt expansivt och du har en direkt närhet till genomfartslederna E18 och E4. Detta är verkligen ett kontorshus att må bra i där hållbarhet och service står i centrum.

ETT URVAL AV VAD URSVIK ENTRÉ ERBJUDER:

  • Gott om parkering
  • Närhet till infartslederna
  • Nära kollektivtrafik som T-bana, tvärbana och buss
  • Cykelgarage
  • Miljömärkning BREEAM Very Good
  • Landmärke
  • Konferenscenter med auditorium


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.