Ställ ut på Nylokal

4 september 2023

Snart öppnar Nylokal portarna till Sveriges enda mässa för lokalsökande företag.

Tiden går fort och snart är det återigen dags för Nylokal att öppna portarna. Vi kommer likt tidigare år arrangera mässan i Stockholm och Göteborg. Som utställare får ni möjlighet att träffa företag från runt om i regionen som vill etablera sig – och skapa helt nya affärer. 


Vi ser att många företag som idag sitter inne i storstäderna letar i ytterområdena för att hitta en mer förmånlig geografisk placering av sina ytor rent ekonomiskt. Nylokal är ett perfekt tillfälle för kranskommuner till Stockholm och Göteborg att ytterligare visa upp sig för de som söker lokaler, men även andra kommuner runt om i landet behöver berätta för etableringsansvariga för de större kedjorna som besöker mässan att de skall etablera sig just där.


Nylokal på Clarion Hotel Sign, Stockholm

Torsdag 19 oktober 2023


Nylokal på Radisson Blu Scandinavia

Onsdag 25 oktober 2023


Är du intresserad av att ställa ut? Kontakta Håkan Landmér (hakan.landmer@lokalguiden.se) för Nylokal i Stockholm eller Michael Nattland (michael.nattland@lokalguiden.se) för Nylokal i Göteborg. Det går också bra att fylla i formuläret här så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.