SLP in på Stigamo Södra

25 februari 2020

SLP och Qvana har inlett ett samarbete för att skapa möjligheter till nyetableringar i området Stigamo Södra i Vaggeryds kommun strax söder om Jönköping.

SLP - Stigamo.jpg
Bild: SLP.

Samarbetet bygger på att tillsammans uppföra nya logistikfastigheter i en gemensam affärsutveckling med SLP som fastighetsägare och hyresvärd.

- Att Stigamo är ett av Sveriges bästa logistikläge är ingen nyhet, att vi nu kan bygga just här och tillsammans med Qvana är såklart riktigt spännande! Vi hoppas att vi snart kan presentera nya intressanta företag och fastigheter på området, säger Nicklas Schmidt som är Affärsutvecklare på SLP, i ett pressmeddelande. 

Qvana har tidigare uppfört mer än 80 000 kvm till AD Sverige och Babyshop i området. De nya aktuella tomterna är tillgängliga för omedelbar exploatering.

- Vi är glada över att fortsätta utvecklingen av Stigamo och erbjuda marknaden nya moderna logistikfastigheter. I samarbete med SLP, med deras kompetens och erfarenhet, så är vi övertygade om att vi har hittat helt rätt partner, säger Jonas Andersson som är delägare på Qvana Invest, i ett pressmeddelande. 


Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.