Slår upp portarna i Gävle

26 april 2022

Svenska Handelsfastigheter har tecknat ett femårigt hyresavtal med butikskedjan Candy World & King of snus. Lokalen ligger i Hemlingby i södra Gävle och är på drygt 650 kvm. Invigning planeras ske i sommar.

Bild: Unsplash
Bild: Unsplash

– Det har varit en dröm länge att hitta rätt läge i Gävle och få öppna Candy World & King of snus i min andra hemstad. Jag hoppas att Gävleborna kommer att tycka om vår butik, säger Kent Långström grundare och delägare till Candy World & King of snus.

– Vi är glada att välkomna Candy World & King of snus till Hemlingby, där butiken blir granne med Systembolaget. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete då kedjan är inne i en expansionsfas i norra Sverige, säger Emil Stålknapp, förvaltare vid Svenska Handelsfastigheter.


– Vi har kommit till Gävle för att investera och är även nyfiken på Valbo handelsområde, men nu ska vi först öppna i Hemlingby som vi lovar blir en upplevelse utöver det vanliga i branschen, säger Stefan Sundvall grundare och delägare till Candy World & King of snus.

Butiken i Hemlingby är kedjans tredje etablering med siktet inställt på att butiken ska omsätta 50 miljoner kronor inom fem år.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.