Skapa flexibla kontor

4 mars 2021

Att kunna skapa flexibla kontor har under åren blivit allt viktigare och i pandemins kölvatten är det kanske viktigare än någonsin. Morgana är en av aktörerna på marknaden som erbjuder en rad olika rumsskapande element i form av glaspartier, dörrar och väggar.

ALUFRAME

Genom att kombinera det ljuddämpande glassystemet med en fristående dörrkarm i aluminium, blir intrycket av att dörren svävar fritt i miljön ännu starkare. Monteringen av glasskivorna sker med diskreta aluminiumlister upptill och nertill vilket ger en mycket stabil lösning. Dörren monteras i en karm av aluminium, med ett glasat, delvis glasat alternativt tätt dörrblad som tillverkas i önskat träslag eller målas i valfri NCS-kulör.


FRAMELESS

Frameless optimerar glasets egenskaper som rumsavskiljare; systemet gör det möjligt att skapa till synes obrutna glasytor. Frameless har inga träramar eller stag som stör intrycket utan består i sin helhet av sammanfogade, ljuddämpande glasskivor. Monteringen sker med diskreta aluminiumlister upptill och nertill vilket ger en mycket stabil lösning samtidigt som glaset ger intryck av att sväva fritt. Dörren har en slät front utan karmar och insprång, med ett tätt alternativt glasat dörrblad.