Skanska+Diös i Gävle

27 juli 2023

Skanska uppgraderar sitt kontorskoncept i det växande området Magasinen i centrala Gävle. Kontorets strategiska läge på Hamntorget, i kombination med de satsningar som ska göras i området, ligger till grund för att bolaget väljer att stärka sin position på den befintliga adressen. I samband med kontorsuppgraderingen förlänger fastighetsägaren Diös och Skanska hyresavtalet.

skanska i diös webb.jpg
Bild: Diös

Skanska har funnits etablerade i området Magasinen sedan 1996. Under våren har det 667 kvadratmeter stora kontoret utvecklats för att bättre passa verksamhetens behov. En mindre ombyggnation har skapat nya förutsättningar för ett än mer effektivt arbetssätt och stärkt kontoret som mötesplats.

– Vi är glada över att få fortsätta utveckla vårt samarbete med Skanska. Det är en av Magasinens mest väletablerade aktörer och en riktigt bra ambassadör för området. Starka varumärken driver flöden av människor till platsen, som i sin tur skapar underlag för fler spännande etableringar. Utvecklingen av området Magasinen har bara börjat, och det känns riktigt bra att ha med oss Skanska på resan, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.

– Vi har varit hyresgäster i området Magasinen under många år och trivs väldigt bra här – särskilt nu med uppgraderade lokaler. Vi uppskattar närheten till lokaltrafiken, centralstationen och stadskärnan. Lokalerna, läget och kommande utvecklingsprojekt i området gör att vi självklart fortsätter att satsa här, säger Robert Svahn, distriktschef, Skanska Sverige AB.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.