Så var Nylokal i Stockholm

8 april 2022

Den 6 april gick Nylokal av stapeln på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Dagen bjöd på föreläsning av Niklas Larsén, vd på MER Artkitekter, och såklart mingel med de lokalsökande företagen.

Bild: Pernilla Dahlén GIlbert, Lokalguiden.
Bild: Pernilla Dahlén Gilbert, Lokalguiden.

För åttonde gången anordnades Nylokal i Stockholm den 6 april.  Arrangemanget är Sveriges enda mötesplats där lokalsökande företag och lokaluthyrare samlas under ett och samma tak och under dagen ställde 21 utställare ut. 

–  Nylokals mässa är ett utmärkt tillfälle att träffa nya människor från olika branscher. Det är faktiskt väldigt många som inte känner till konceptet coworking eller vet vad det innebär. Så det har varit roligt och givande att berätta om vår affärsidé för alla nyfikna gäster, säger Aliya Dahlgren i ett pressmeddelande som 7a skickat ut. 

– Bemötandet har varit fantastiskt och vi känner oss otroligt nöjda med dagen, säger Ida Tengman i pressmeddelandet.

Bland de lokalsökande företagen på plats fanns bland andra Josephine Nilsson från mobilitetsföretaget Bolt, Caroline Boman Dickson från evenemangsföretaget United Stage och Mathias Lindeberg från Byggmax. 

– Nylokal var väldigt givande för oss och vi har haft kontakt med flera av utställarna efter mässan, säger Josephine Nilsson. 

– Jag upplevde mässan som trevlig och välorganiserad. Just för våra ganska snäva behov snubblade jag inte över något konkret förslag men det var bra att få en överblick över vilka aktörer som finns. Det var också toppen att det fanns lite leverantörer av möbler och inredning med mera – det är ju annars ett område som är lite av en djungel, säger Caroline Boman Dickson. 

– Det var ett bra besök, jag knöt nya kontakter med två bolag och har fått några leads på lokaler, säger Mathias Lindeberg från Byggmax. 

Redan nu börjar montrarna till höstens mässa den 19 oktober bokas upp. Är du intresserad av att ställa ut? Kontakta Håkan Landmér på hakan.landmer@lokalguiden.se.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.