Säg hej till nytt coworkingkoncept

7 november 2022

I somras öppnade det nya coworkingkonceptet Hej!Workshop på Kungens Kurva Shoppingcenter. Tillsammans med IKEA Företag skapas tillgängliga och inspirerande arbetsplatser där lokalt entreprenörskap och näringsliv knyts samman för att utvecklas och växa. Konceptet bygger på en prisvärd och flexibel prissättning där besökare kan boka in sig från en kort stund till en hel månad.

Kungens Kurva är Sveriges största handelsplats och Kungens Kurva Shoppingcenter håller på att förvandlas från att vara ett traditionellt shoppingcenter till att bli en mötesplats.  Hej!Workshop är en viktig pusselbit i den transformationen med målsättningen att bli en familjär mötesplats där alla ska känna sig hemma.

Det självklara valet

- Det känns otroligt bra att ha öppnat dörrarna till Hej!Workshop, i hjärtat av ett växande Huddinge, konstaterar Lamis Jahjah, försäljningschef på Hej!Workshop. Vi vill bli det självklara valet kring coworkingyta, kontor och mötesrum och vi ser att fler och fler Huddingebor nu ansluter sin hybrida arbetsplats till oss. 

Vi vill erbjuda ett alternativ till att jobba hemifrån eller att pendla till kontoret och på så sätt förenkla vardagen och skapa en bättre balans mellan arbete och fritid för våra besökare.

Balans mellan arbete och fritid

Tillsammans med IKEA Företag, som stått för all inredning, erbjuder Hej!Workshop tillgängliga och inspirerande arbetsplatser där lokalt entreprenörskap och näringsliv knyts samman för att utvecklas och växa. Lokalerna är utformade för att passa olika arbetssätt genom att kombinera traditionella mötesrum och arbetsplatser med mer avslappnade gemensamhetsytor där man kan nätverka, bli inspirerad och få ny energi.


- Vi vill erbjuda ett alternativ till att jobba hemifrån eller att pendla till kontoret och på så sätt förenkla vardagen och skapa en bättre balans mellan arbete och fritid för våra besökare.

Något för alla

Fokus har legat på att skapa ett prisvärt och flexibelt alternativ och Hej!Workshop erbjuder både dagspass från endast 200 kronor och månadspass från 1 500 kronor. 

- Här finns något för alla, konstaterar Lamis Jahjah. Allt från frilansaren eller företaget som behöver ett smidigt alternativ till kontoret, till shopparen eller den förbipasserande som behöver en plats för att jobba en kort stund. I alla våra erbjudanden ingår dessutom fri tillgång till kaffe/te och print. Utöver detta erbjuder vi också privata kontor och mötesrum för både små och stora grupper.

Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.