Prisat coworking space

15 mars 2023

När Coworking Award 2022 gick av stapeln nyligen var Ioffice nominerade i fyra av fem kategorier. Och resultatet får de vara mer än nöjda med. Ioffice erhöll två förstapriser, en andraplats och kom på tredje i den fjärde kategorin.

ioffice webb.jpg
Ioffice erhöll flest priser på Coworking Award 2022.

Vinnare, Årets Coworking Space (Kungsgatan 64)

Motiveringen löd: ”Nu vet vi att medlemmarna på plats stormtrivs och mer än gärna rekommenderar denna anläggning till sina vänner och företag”.

Vinnare, Årets Uppstickare (Drottninggatan 33)

Motiveringen löd: ”Anläggningens utbud av lösningar tilltalar såväl stora som små företag och prisläget passar flera olika plånböcker”.

– Det är fantastiskt att två av våra anläggningar har blivit utsedda som de bästa i Sverige. Att våra kunder stormtrivs samtidigt som vi har lösningar som passar de allra flesta är precis vår ambition och när det nu belönas kan jag inget annat än ge vår personal all uppmärksamhet. Det är ju de som gör jobbet för att få kunderna att känna sig som hemma, säger Karoline Palmqvist, operativ chef och driftansvarig för samtliga anläggningar, samt del av utvecklingsteamet för Ioffice tillväxt.

I kategorin Community kammade Ioffice hem en tredjeplats och för kategorin Den Mest Hållbara erhöll Ioffice silverplaketten. Här nådde Ioffice inte hela vägen fram, men ser det som en sporre inför kommande år.

– Att tänka på allas vår framtid och nästa generationer är ett grundfundament i hur vi arbetar på Ioffice. Inför varje inköp och för varje förbrukningsvara som passerar våra anläggningar finns en hållbar miljötanke. Det är enbart med den inställningen som vi kan lämna över en bättre värld till våra barn, säger Malin Södergren, Facility Manager på Ioffice och den som ansvarar för hållbarhetsfrågorna.

Vi kommer att fortsätta vår resa med det som lett oss dit vi är idag – att sätta våra kunder i fokus.

Nominerad i fyra av fem kategorier. Två vinster, en andraplacering och en på tredjeplats innebär att Ioffice lämnade Coworking Award med flest utmärkelser och alltså utsedd till ”bäst i Sverige”. Det är något som Homar Tehrani såklart är stolt över, men inget han ser kommer att stiga Ioffice över huvudet. Tvärtom, menar Homar Tehrani, är det nu det riktiga arbetet börjar.

– Det finns inget svårare än att hålla sig kvar på toppen. Vi kommer att fortsätta vår resa med det som lett oss dit vi är idag – att sätta våra kunder i fokus. Det är vår affärsmodell och jag är övertygad om att det är det vinnande konceptet.   

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.