Presentera din idé!

26 maj 2020

Målsättningen med den fortsatta utvecklingen av Slakthusområdet är att skapa en plats för experimentlusta och kreativitet med platsens DNA i fokus – mat och matproduktion. Tror du att din verksamhet skulle passa in här? Presentera din ide!

Wine Mechanics.jpg
Wine Mechanics är redan etablerat i Slakthusområdet. Bild: Krook & Tjäder

Det gamla Slakthusområdet från 1905 har ett strategiskt läge i Gamlestaden, en del av Göteborg som växer så det knakar. Intresset för området är stort och både Higab och Klövern ser stor potential att utveckla det. Klövern har redan kommit långt i utvecklingen av sin del av området och Higab är nu i full gång med sin del.

Målsättningen är en plats för experimentlusta och kreativitet med platsens DNA i fokus – mat och matproduktion. Småskalig produktion av mat, dryck och design, restauranger och kultur.

Ett möte mellan gammalt och nytt, återblick och nytänkande. En självklar destination för göteborgare och besökare. Något som inte finns i Göteborg idag, men där platsens själ finns kvar.

Flera kreativa entreprenörer har redan etablerat sig inom området och nu vill Higab och Klövern ha in fler. Tror du att din verksamhet skulle passa in här? Presentera din idé på info@slakthusetgbg.se.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.