Plats för en till

6 februari 2019

Öresundsporten har startat sista etappen på Skarpskyttevägen och det finns fortfarande plats för ytterligare en verksamhet. Arbetet beräknas vara klart under sommaren 2019.

Burger King, Subway, Pizzabakeren och Orvars Korvar finns sedan tidigare på restaurangtorget på Norra Ringen i Lund. Nu utökar Öresundsporten verksamheten och ger plats för ChopChop och German Döner Kebab. Genom projektet får succén Orvars Korvar också möjlighet att utöka sin yta.

– ChopChop och German Döner Kebab kommer att komplettera det befintliga restaurangutbudet på Skarpskyttevägen. Det finns dessutom möjlighet för ytterligare en aktör att etablera sig, säger Ole Bang Pedersen, VD på Öresundsporten AB.

Öresundsporten genomför för närvarande en omfattande förädling av Skarpskyttevägen. Projektet omfattar Öresundsportens fastigheter längs gatan (Skarpskyttevägen 3, 5 och 7). 

– Vi skapar en urban och attraktiv stadsmiljö genom att bevara befintliga byggnader och komplettera med ny bebyggelse. Projektet har skapat nya arbetstillfällen inom handel- och servicesektorn i Lund, säger Ole Bang Pedersen och avslutar: 

– Vi är stolta över att kunna konvertera ett helt kvarter från gammal industri till ett modernt område med handel och service och som skapar nya arbetstillfällen.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.