Origo nu fullt uthyrt

19 juni 2019

Wihlborgs har tecknat avtal med en större hyresgäst om 6 300 kvm i kontorshuset Origo som just nu byggs i Hyllie i Malmö. Det innebär att samtliga kontorsytor i huset är uthyrda och att Wihlborgs nu kan fortsätta planera för det nya projektet Pulpeten 5.

Origo är nu fullt uthyrt.

Hyresgästen är ett internationellt företag som tecknat ett femårigt avtal med inflyttning i december 2019. Sedan tidigare har Wihlborgs tecknat kontrakt med Knauf Danogips om 270 kvm.

Uthyrningen i Origo innebär att vi nu inte har några vakanser i Hyllie och att vi kan fortsätta planerna med vårt nästa möjliga projekt, Pulpeten 5, som kan inrymma cirka 16 000 kvm kontor.

- Origo är ett spännande projekt med fokus på högkvalitativa arbetsmiljöer, flera balkonger per våning, bra service och entré direkt vid uppgången från järnvägsspåren. Huset passar utmärkt för en större hyresgäst även om vi för framtiden också har möjlighet att dela ner varje våningsplan i flera mindre och effektiva ytor, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs. 

Origo omfattar 6 800 kvm uthyrningsbar yta och är Wihlborgs andra kontorsprojekt i Hyllie. I april invigdes Wihlborgs första projekt i Hyllie, Dungen, med Tullverket som största hyresgäst.

- Uthyrningen i Origo innebär att vi nu inte har några vakanser i Hyllie och att vi kan fortsätta planerna med vårt nästa möjliga projekt, Pulpeten 5, som kan inrymma cirka 16 000 kvm kontor. Båda projekten utförs med högsta miljöprestanda, högkvalitativa materialval och omsorg om detaljerna. För oss är det viktigt att hyresgästerna kan känna stolthet och tillhörighet till huset, avslutar Ulrika Hallengren.  

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.