Nytt tillskott till Moodkvarteret

19 juni 2024

I slutet av augusti får Moodkvarteret i centrala Stockholm tillskott av ännu mer design och mode när Blue Billie öppnar ny butik här. Blue Billie erbjuder handgjorda smycken med unik och personlig design och väljer nu ett mer citynära läge efter en tid på Södermalm.

Bild: AMF Fastigheter
Bild: AMF Fastigheter

Citykvarteret Mood, omgivet av de klassiska gatorna Norrlandsgatan, Jakobsbergsgatan och Mäster Samuelsgatan och Malmsskillnadsgatan, fortsätter att utvecklas som pulserande nav för arbete, mat och dryck, shopping, möten och upplevelser. Kvarteret såväl som handels- och mötesplatsen Mood samlar idag flera populära koncept inom design och mode. I slutet av augusti öppnar smyckesdestinationen Blue Billie en ny butik här, på Regeringsgatan 52.

- Vi har sedan starten haft en fysisk närvaro med olika butiker på Södermalm i Stockholm. Nu väljer vi att byta ut Södermalm mot Moodkvarteret då våra kunder har efterfrågat ett mer centralt läge. Läget och lokalen är precis det vi letat efter, säger Daniela Upmark, grundare och designer.

Blue Billie grundades 2015 och erbjuder en stark samling smycken som kan stylas i oändliga kombinationer för alla tillfällen. Med de handgjorda smyckena vill Blue Billie inspirera till en personlig smyckesgarderob med känslan enkel, edgy och exklusiv.

I den nya butiken kommer kunderna att få uppleva en intim och inspirerande miljö där hela Blue Billies sortiment finns representerat. Även olika aktiviteter som fotograferingar, pressaktiviteter och events kommer arrangeras. 

- Vi är så glada över att Blue Billie öppnar i Moodkvarteret! Vi väljer koncept till våra bottenvåningar som på bästa sätt kan skapa en bra helhet för de som arbetar, besöker och rör sig i kvarteret och vi tror att Blue Billie blir ett väldigt bra komplement till det övriga utbudet här, säger Jenny Sivervik, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.