Nytt tillskott till Löddeköpinge

11 juni 2024

Handelsplatsen i Löddeköpinge får ett tillskott av en ny byggvarubutik med inriktning på italienskt kakel, klinker och färg. Uthyrningen omfattar ett sjuårigt avtal avseende 900 kvm butiksyta, lager, personalutrymme och lastkaj. Den nya butiken planerar att öppna i september och lokalen hyrs i befintligt skick.

Bild: Acrinova
Bild: Acrinova

– Det är jätteroligt att Handelsplatsen i Löddeköpinge fortsätter att attrahera hyresgäster inom olika segment. Den nya butikens sortiment är ett utmärkt komplement till det befintliga utbudet på platsen och vi ser fram emot att välkomna den nya hyresgästen i september. säger Lars Sonesson, ansvarig förvaltare på Acrinova.

Handelsfastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14 är med sitt läge intill Center Syd en av Skånes mest besökta handelsplatser. På handelsplatsen finns välkända varumärken som Åhléns Outlet, Dollarstore, Lager 157, Rusta och Max Hamburgerrestauranger. Acrinova förvarande fastigheten sommaren 2021 och har under 2022-2024 utvecklat handelsplatsen med ytterligare en byggnad om ca 3100 kvm för hyresgästerna Jysk, Thansen och Spicy Hot. I samband med uthyrningen av lokalen om 900 kvm är handelsplatsen fullt uthyrd.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.