Nya handelsytor till Löddeköpinge

20 februari 2024

Nybyggnadsprojektet på handelsfastigheten i Löddeköpinge har färdigställts. Den nya byggnaden omfattar totalt 3 800 kvadratmeter fördelat på tre hyresgäster inom handel och restaurang.

Bild: Acrinova
Bild: Acrinova

Byggnadens första och andra del färdigställdes under 2023 och välkomnade då hyresgästerna JYSK och Thansen. Nu har även byggnadens sista etapp, en restaurang om 400 kvm slutförts. Hyresgästen Spicy Hot som serverar mat direkt från en fräsande wokpanna, tar nu lokalen i anspråk och förbereder för att välkomna de första gästerna inom kort.


Förvärvades 2021

Acrinova förvärvade handelsfastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14 sommaren 2021. Förutom välkända hyresgäster som Åhléns Outlet, Dollarstore, Lager 157, Rusta och Max Hamburgerrestauranger inkluderade förvärvet även en byggrätt om cirka 3800 kvm. Kort efter förvärvet säkrade Acrinova två längre avtal som möjliggjorde en snabb byggstart. Under 2023 kunde de första hyresgästerna öppna sina nya butiker. Även den sista delen var planerad att färdigställas 2023 men förseningar hos elnätsleverantören försköt färdigställandet till 2024. Nu är även elen på plats och vi är glada att meddela att projektet är färdigt.
Den nya byggnaden har utformats med högt ställda miljökrav och i nära dialog med hyresgästerna. Värme- och ventilationssystem är installerat för respektive hyresgäst vilket gör att verksamheterna själva styr driften efter sina behov.
 

Moderna lokaler

Resultatet är en handelsfastighet med modern infrastruktur för varuutlämning och varumottagning, inomhusklimat som gör det enkelt för både kunder och medarbetare att trivas samt goda parkerings- och promenadmöjligheter för de som ankommer handelsplatsen med buss. Butikerna i den nya byggnaden är bra komplement till en redan välbesökt handelsplats med goda synergieffekter i butikernas utbud.

— Det är så roligt att få välkomna Spicy Hot som hyresgäster i nybyggda lokaler som dessutom blir kedjans första restaurang i Skåne. Handelsplatsen i Löddeköpinge har fått härliga tillskott i samband med byggnationen som tillsammans med befintliga hyresgäster skapar en mycket attraktiv handelsplats med ett brett utbud. För oss som fastighetsägare och utvecklare är vi stolta över den tydliga utveckling som skett på platsen sedan förvärvet 2021, säger Acrinovas vd, Ulf Wallén.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.