Nytt rum för inspiration

20 maj 2021

Götessons flyttar ut ur sitt showroom på R40 och in i nytt inspirationsrum på Rosenlundsgatan R38F. "När David design blev en del av Götessons koncern kändes det naturligt att visa upp deras produkter ihop med vårt och Akustikmiljös varumärken. När möjligheten att dela med branschkollegorna NTK och Svensson dök upp kändes det självklart", berättar Götessons marknadschef Jessica Carlstein.

Götessons.jpg
Bilder: Götessons

Götessons flyttar ut ur sitt showroom på R40 och in i nytt inspirationsrum på Rosenlundsgatan R38F. Tidigare har David design huserat på den adressen men hela utrymmet har nu renoverats och plats har gjorts för Götessons, Akustikmiljö, NTK Atelier och Ludwig Svensson. Inspirationsrummet kommer att inredas med produktnyheter och klassiker från deras sortiment och blir en plats för arkitekter och kunder att uppleva produkterna i verkligheten.

Tillsammans med textilier och gardiner från Ludwig Svenssons sortiment och vackra golv och mjuka mattor från NTK kan Götessons, Akustikmiljö och David design erbjuda en helhetslösning för det kreativa rummet.

Från Götessons sortiment

I februari visade Götessons upp årets nyheter under sin digitala version av Stockholm Furniture Fair. Däribland presenterades den nya produktserien Moving Wall som dessutom utgör den helt nya kategorin Förvaring i sortimentet. Ytterligare en nyhet som kan provas på plats är den ljudabsorberande soffan med tak - Time Out.

I inspirationsrummet kan man ta del av Götessons stora produktbredd såsom fullt utrustade skrivbord med bordsskärmar, lampor, el, kabelhantering och accessoarer; konstgjorda växter, rum-i-rummet lösningar i form av Open Hut; ergonomiska sittmöbeln Office Ballz och prisvinnaren iQseat; Sketch skrivtavla monterad på ljudabsorberande golvskärm med tillhörande accessoarer i Woodland-serien och mycket mer.

Från Akustikmiljös sortiment

Från Akustikmiljös sortiment hittas bland annat de populära ljudabsorbenterna PRINT, HONEY och NIVÅ. Produkten In The Grid nature är ett metallgaller som är framtaget av neurodesignern Isabelle Sjövall som har biofilisk design, det vill säga formgivning är hämtad från naturens egna mönster.

Från David designs sortiment

David design erbjuder en härlig variation av produkter från sitt sortiment i inspirationsrummet. Bland annat kommer det att finnas en stolsbar med de flesta av varumärkets stolar för att göra det enkelt att jämföra, prova och uppleva. Vidare finns en blandning av klassiska favoriter och nyheter såsom Skift, Planar, Portia Lounge, One Air, Collage och Polo. 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.