Nytt kontorsläge i Bromma

2 september 2020

I Bromma Blocks, intill flygplatsen, utvecklar NCC Property Development ett helt nytt kvarter med smarta och attraktiva kontorslokaler, long-stay hotell och handel. I området finns redan all tänkbar shopping samt restauranger och kaféer.

Bromma.jpg
Bild: NCC Property Development

Här tillför NCC flexibla och smarta kontorslokaler samtidigt som ICA etablerar en ny Maxi-butik i byggnaden. I kvarteret byggs även ett long-stay hotell med cirka 180 rum tillsammans med BIZ Apartments. Här kommer det även att finnas tillgång till inspirerande och gemensamma ytor för coworking, träningsanläggning samt övrig service. Handel finns redan etablerad i området.

Bromma Blocks kommer att bli en dynamisk knutpunkt med tvärbanan som får en egen hållplats i direkt anslutning till kvarterets entréer. Här finns en direkt närhet både till flygplatsen, nya tvärbanestationer och Stockholms huvudleder. Alltså ett kontorsområde med utmärkta kommunikationer. 

Som hyresgäst väljer ni själva hur stora ytor ni vill ta i anspråk och ni får även möjlighet att påverka utformningen av ert nya kontor. Flera av kontoren har generösa terrasser och erbjuder ett skyltläge ut mot Ulvsundavägen.

NCC har bland annat skrivit hyresavtal med både SATS och Bromma stadsdelsförvaltning som löper över en 10-årsperiod. Sammanlagt är hälften av ytorna redan uthyrda men än finns många möjligheter kvar. Inflyttning planeras ske fr o m Q4 2021. 

Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.