Nytt handelskvarter i Sollentuna

6 mars 2020

Alma Property Partners och Mässing Properties etablerar närmare 30 000 kvm handel inklusive restauranger, gym och vård i Häggvik, Sollentuna.

Häggvik 2.jpg
Foto: Pressbild.

Handelsplatsen Häggvik kommer att i november välkomna butiker som Willys och Citygross när destinationen invigs i november 2020. Även Dollarstore, Jula och Jysk kommer att öppna nya uppgraderade butiker i Häggvik. Samtliga butiks- och verksamhetslokaler är i dagsläget uthyrda.

- I ett strategiskt partnerskap med Mässing Properties skapar Alma Property Partners en modern handelsdestination i Häggvik anpassad till handelns framtida behov. Vi har också haft ett mycket gott samarbete med Sollentuna kommun, vilket har möjliggjort denna satsning, säger Simon de Château, Partner och CIO på Alma Property Partners och tillägger: 

-  Nu lägger vi de sista pusselbitarna på plats och har flera pågående dialoger med restaurangkedjor för att hyra ut de sista tillgängliga ytorna. Det bor närmare 250,000 möjliga Häggvikkunder inom 10 minuters resväg som nu kan se fram mot en ännu enklare vardag. Vi är entusiastiska över att kunna välkomna dessa kunder till en handelsplats för framtiden när butikerna öppnar i november.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.