Nysatsning i Centralposthuset

3 oktober 2022

7A expanderar kontorsytan i historiska Centralposthuset. 500 kvm ny kontorsyta fördelat på fyra objekt i 7A Posthuset på Vasagatan i Stockholm city, mittemot Centralstationen, väntar på nya hyresgäster. Kontoren ligger i nära anslutning till husets hjärta Boberghallen, med reception, lounge och all service du kan tänkas behöva. Objekten är inflyttningsbara från 1 januari 2023.

7A.jpg
Bilder: 7A

De nya kontorsytorna sträcker sig över alltifrån 309 kvm till 50 kvm. Du arbetar i pampiga rum med vacker historisk interiör som får dig att längta till jobbet. Få egen ingång direkt från Vasagatan och privata faciliteter så som fullutrustat kök, egna mötesrum och telefonhytter. Eller hyr mindre kontorsrum där du möts av marmorklädda väggar, trägolv och ett fantastiskt ljusinsläpp. Oavsett om ditt företag är stort eller litet så hjälper vi dig att hitta den perfekta, skräddarsydda kontorslösningen.

– Vi är väldigt stolta över att få visa upp våra nya, unika objekt i Centralposthuset. Det är häftigt att ställa i ordning moderna och fullutrustade kontorsytor i miljöer som bär på en så rik historia. Kombinationen gör 7A Posthuset till en väldigt speciell arbetsplats, säger Ida Tengman, försäljningschef på 7A. 


På 7A Posthuset finns allt som du förväntar dig av ett modernt kontorshotell. Till exempel konferenslokaler, studio, café, samt flera sociala lounger där du har möjlighet att nätverka med andra företag.

Dina medarbetare får också tillgång till ett gäng attraktiva medlemsförmåner. Gå på frukostmingel, ledarledda träningspass eller after works. Med denna helhetslösning vill 7A ge företag möjligheten att fullt ut fokusera på sin verksamhet och samtidigt få unika mervärden i vardagen. 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.