Nyrenoverat i Kista One

27 november 2018

Lokaler i bästa läge med en hög teknisk standard. Så beskriver Kungsleden satsningen på sin primefastighet Kista One.

Bild: Kungsleden

Bland annat har fyra mötesrum renoverats och samtliga har fått olika karaktär för inspirerande möten. I de nya lokalerna finns också en dynamisk loungeyta med touch down-platser skapas samt sittgrupper för hyresgäster och besökare. 

– Kista One är ett helhetserbjudande som ska ge våra hyresgäster tid över till annat. Vi har samlat en rad tjänster och funktioner som förenklar vardagen för alla som arbetar i huset, säger Lena Bredberg, uthyrningschef på Kungsleden i ett pressmeddelande.


Kontoren ligger vid Kista gallerians entré med tunnelbanan precis runt hörnet. I fastighetens garage kan erbjuds biltvätt och cykelförvaring. Även omklädningsrummen har renoverats. Kungsleden samarbetar med JLL som ansvarar för marknadsföring och uthyrning av fastigheten. 

– Kista One är en premiumprodukt på hyresmarknaden av internationellt hög teknisk standard och ett omfattande serviceutbud. Vi är stolta över att ha fått förtroendet av Kungsleden att vara med i utvecklingen av Kista One, säger Erik Skalin, chef för Agency på JLL.


 

Artikelämnen:

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.

Jessica Roos Rahmquist

Redaktör