Nyrenoverat i Kista One

27 november 2018

Lokaler i bästa läge med en hög teknisk standard. Så beskriver Kungsleden satsningen på sin primefastighet Kista One.

Bild: Kungsleden

Bland annat har fyra mötesrum renoverats och samtliga har fått olika karaktär för inspirerande möten. I de nya lokalerna finns också en dynamisk loungeyta med touch down-platser skapas samt sittgrupper för hyresgäster och besökare. 

– Kista One är ett helhetserbjudande som ska ge våra hyresgäster tid över till annat. Vi har samlat en rad tjänster och funktioner som förenklar vardagen för alla som arbetar i huset, säger Lena Bredberg, uthyrningschef på Kungsleden i ett pressmeddelande.


Kontoren ligger vid Kista gallerians entré med tunnelbanan precis runt hörnet. I fastighetens garage kan erbjuds biltvätt och cykelförvaring. Även omklädningsrummen har renoverats. Kungsleden samarbetar med JLL som ansvarar för marknadsföring och uthyrning av fastigheten. 

– Kista One är en premiumprodukt på hyresmarknaden av internationellt hög teknisk standard och ett omfattande serviceutbud. Vi är stolta över att ha fått förtroendet av Kungsleden att vara med i utvecklingen av Kista One, säger Erik Skalin, chef för Agency på JLL.


 

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.