Nya kontor i strategiskt läge

6 januari 2021

Castellum förvärvar tomträtten Sandhagen 9 i Slakthusområdet. - Genom denna affär ökar vi våra möjligheter bygga och erbjuda kontorsvolym i ett strategiskt utvecklingskluster, säger Henrik Saxborn, VD för Castellum AB.

castellum.jpg
Bild: Castellum

- Slakthusområdet är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden. Genom denna affär ökar vi våra möjligheter bygga och erbjuda kontorsvolym i ett strategiskt utvecklingskluster, säger Henrik Saxborn, VD för Castellum AB.

Genom denna affär ökar vi våra möjligheter bygga och erbjuda kontorsvolym i ett strategiskt utvecklingskluster.

Tomträtten Sandhagen 9 förvärvas från säljaren Humlegården Fastigheter. Huset är byggt 1989 på adressen Rökerigatan 19 i direkt anslutning till Arenavägen som kommer att utvecklas till ett urbant huvudstråk genom området. Slakthusområdet är ett av Stockholms mest spännande områden där en ny modern stadsdel utvecklas med rätt mix av kontor, bostäder, handel, kultur och företagande.

Castellum deltar aktivt till att förverkliga visionen för området; att skapa Stockholms skarpaste stadsdel. Det sker genom att addera fler attraktiva och moderna arbetsplatser att längta till i takt med att området utvecklas.

- Vi vet hur man skapar framgångsrika arbetsplatser som möter dagens krav på tekniska lösningar, samtidigt som miljöerna tar hänsyn till människors behov. Det finns en stor efterfrågan och intresse, med många hyresgäster som vill komma från start. Nu är vi redo att utveckla lokaler som på alla sätt möter den efterfrågan, säger Martin Bjöörn, VD Castellum Region Stockholm-Norr.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.