Nya hyresgäster till Tornby

29 juli 2021

Svenska Handelsfastigheter tecknar två tioåriga hyresavtal om sammantaget 3 000 kvm med Go Bananas respektive Hitio Gym i Tornby handelsområde i Linköping.

Bild: Pixabay
Pixabay

Godiskedjan Go Bananas kommer att hyra en lokal om drygt 1 900 kvm med planerad öppning i oktober i år. Hitio Gym kommer att hyra en lokal om knappt 1 100 kvm med planerad öppning i januari 2022. Därmed är de båda fastigheterna i Tornby som Svenska Handelsfastigheter förvärvade i maj 2020 fullt uthyrda på långa avtal till starka aktörer.

Nyetableringarna är en del i en större satsning bolaget gjort på Tornbys handelsområde som innebär att även Willy:s, Dogman och Chop Chop kommer att öppna i höst. 

Tornby är ett väletablerat handelsområde i norra Linköping med över 5 miljoner besökare per år.

Förvärv av vakanta eller delvis vakanta fastigheter i starka handelsområden som vi hyr ut till ledande detaljhandelsföretag och uppgraderar ur ett hållbarhetsperspektiv är en del av Svenska Handelsfastigheters affärsidé.

Svenska Handelsfastigheter är etablerad i mer än 100 kommuner över hela landet och har en balansomslutning om cirka 14 Mdr kr.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.