Ny månadstävling i Årets Uthyrare

29 september 2022

Tävlingsåret för Årets Uthyrare är i full gång, nu är det dags för årets andra månadstävling. Ta chansen att vinna fint pris!

Nu drar vi igång årets andra månadstävling i tävlingen Årets Uthyrare. Tävlingen började den 1 oktober och avlutas den 31 oktober. Du som är med och tävlar i Årets Uthyrare tävlar per automatik i månadstävlingen.

Ekvationen lyder (antal uthyrningar x antal uthyrda kvadratmeter x lokaltyp (kontorslokal/restauranglokal=2.2, butik/handel=2, lager/logistik=0.2, produktionslokal=0.75, övriga = 1) x snitthyra x index (1,41 för uthyrningar i VG, 1,59 i Skåne & 1,43 i övriga län).  Poäng för lokaltyp och index är uträknat på de tre senaste årens statistik från topp 3 i alla tidigare kategorier. Vi har jämfört poängen som skapats från: antal uthyrningar, antal kvm, lokaltyp och snitthyran samt dess förhållande till poängen i Stockholms län och alla lokaltyper. Snitthyran beräknas på alla bekräftade lokaler för respektive lokaltyp och ort, och kan därmed ändras under pågående tävling beroende på hyrorna som anges.

I prispotten ligger en bannerannons på webbmagasinet under november månad, till ett värde av 9 900 kr/ex moms. 

Lycka till i tävlingen!


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.