Ny hyresgäst till K-märkt hus

27 januari 2020

Bygg-Göta bygger om och bygger nytt, sammanlagt ca 10 000 kvm kontor med industrikänsla, på Kämpegatan/Pagodenområdet i Göteborg. Nyligen tecknade man ett avtal avseende samtliga ytor i det K-märkta huset med adress Kämpegatan 4.

Bild: ZynkaVisual

We are More tecknar avtal om ca 760 kvm och förhyr hela kontorsdelen på det K-märkta huset med adress Kämpegatan 4. Det gamla gårdshuset från 1927 ska varsamt renoveras för att behålla sin karaktär men även få all den senaste tekniken för ett modernt kontor. Huset ska även byggas till för att skapa plats för ett konferens och kök/pausutrymme, med braskamin och en härlig terrass, exklusivt för den nya hyresgästen.

Det är väldigt roligt att jobba tillsammans med en så engagerad hyresgäst med mycket egna tankar och idéer men som samtidigt uppskattar och vill ta tillvara på husets ursprung.

- Vi är oerhört glada att få hälsa ett spännande och kreativt bolag som We are More välkomna till detta fantastiska hus, säger Linda Neidert, uthyrningschef på Bygg-Göta. Det är väldigt roligt att jobba tillsammans med en så engagerad hyresgäst med mycket egna tankar och idéer men som samtidigt uppskattar och vill ta tillvara på husets ursprung.


- Vi tycker om området, där många framgångsrika företag huserar. Huset är ett smycke som vi förälskade oss i. Kontakterna med Bygg-Göta är minst sagt professionella vilket vi värdesätter högt. Vi har växt ur befintlig lokal och investeringen innebär att vi långsiktigt har möjlighet att växa med ökade volymer jämfört med idag, säger Johan Gronowitz, VD på We are More AB.

I bottenvåningen öppnar en ny italiensk restaurang, med uteservering på gården, som kommer att bli ett härligt komplement till Pagodenrestaurangen.

På gården kommer det även finnas food trucks på sommaren och plats för aktiviteter som pingis och annan träning.

Resterande kontorsytor som ingår i projektet är från cirka 300-3 000 kvm med planerad inflyttning från vintern 2020 till sommaren 2021. Samtliga med den industriella känslan.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.