Ny hyresgäst till Giraffen

23 mars 2022

KICKS fortsätter att investera i sitt butiksnät. I maj öppnar KICKS en ny butik i köpcentrumet Kvarteret Giraffen i Kalmar. Butiken har ett attraktivt läge vid infarten från E22 till Kalmar Centrum. Vidare kompletterar butiken det befintliga butiksnätet i regionen samtidigt som KICKS får möjlighet att nå ut och stärka relationen till både nya och befintliga kunder.

Bild: Kicks
Bild: KICKS

KICKS tror starkt på att möta kunden både fysiskt och digitalt. Under 2021 växte bolagets E-handel kraftigt samtidigt som man såg en stark försäljningstillväxt i butikerna, detta trots lokala restriktioner till följd av pandemin. KICKS ser fortsatt att samspelet och synergierna mellan kanalerna har stärkts under pandemin och därmed fortsätter man investera i nya butiker.

– Under hösten såg vi kraftiga kundströmmar tillbaka till butikerna och vi ser glädjande att detta mönster kvarstår. När det kommer till vårt butiksnät relokerar vi våra butiker efter behov, det innebär att vi både öppnar nya butiker och stänger beroende på förutsättningarna för att skapa en lönsam verksamhet. Vi söker därför främst efter samarbeten med fastighetsägare som ser nyttan av handel och oss som bolag, säger Freddy Sobin, VD på KICKS.

Den nya butiken i Kalmar har en yta på 200 kvadratmeter och är en KICKS-butik enligt det nuvarande konceptet. Här kommer kunderna att mötas av ett attraktivt sortiment tillsammans med kunniga skönhetsexperter för en personlig service och vägledning. Här finns även plats för KICKS nya servicekoncept med skönhetsbehandlingar, Treat by KICKS. Det innebär att man in en inspirerande miljö, i form av en shop-in-shop-lösning med lyxig salongskänsla, kommer att erbjuda en stor meny av skönhetsbehandlingar inom makeup, hudvård, bryn & fransar samt naglar. Butiken planerar att slå upp portarna 20 maj.

– För vår nya butik tror vi på Kvarteret Giraffen som en stark mötesplats och vi ser fram emot att etablera oss som en inspirerande skönhetsdestination i regionen, säger Freddy Sobin.

KICKS nya butik i Giraffen Köpcentrum i Kalmar planerar att slå upp portarna 20 maj.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.