Ny hyresgäst till Bonnierhuset

30 november 2023

Kry tecknar ett treårsavtal i nya anpassade lokaler Bonnier Fastigheter strävar ständigt efter att förbättra sitt serviceutbud i Bonnierhuset för att möta de höga krav och behov som hyresgästerna har.

bonnier webb.jpg
Bild: Bonnier Fastigheter

Det fortsatta samarbetet med Kry är en tydlig signal om Bonnierhusets konkurrenskraft på en marknad där kraven på kringservice ständigt ökar.


Kry är både ett fysiskt och digitalt vårdbolag och ställer höga krav på sina lokaler, inte minst genom sitt digitala arbetssätt. Kry har i nära samarbete med Bonnier Fastigheter skapat, inte bara en stabil grund för Krys nuvarande verksamhet, utan också en plattform för framtida tillväxt och innovation i Bonnierhuset. Kry har en relation till Bonnier Fastigheter sedan 2017 då man tecknade sitt första hyresavtal.


- Vi är glada över att Kry väljer att fortsätta sin närvaro hos oss i Bonnierhuset. Det visar på en stark och förtroendefull relation. Bonnier Fastigheter är dedikerade till att fortsätta erbjuda högkvalitativa och flexibla kontorslösningar som stöder våra hyresgästers behov och ambitioner, säger Viktor Bäckman, Förvaltare, Bonnier Fastigheter.


- Vi är väldigt glada att vi tillsammans med Bonnier Fastigheter hittat en lösning för att kunna vara kvar i Bonnierhuset. I en föränderlig omvärld är det tryggt att ha en bra relation med en långsiktig fastighetsägare som är lyhörda för våra förändrade behov. Vi ser fram emot att tillträda våra nya lokaler efter årsskiftet, säger Maria Nidefeldt, VP Operations, Kry.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.