Ny hyresgäst till Örebro Entré

23 april 2024

Nyuppförda Örebro Entré får tillskott i form av Member 24, som väljer att nyetablera sig i staden hos Corem med ett gym om cirka 1 000 kvm.

Bild: Corem Property Group.
Bild: Corem Property Group.

Corem har tecknat ett 10-årigt hyresavtal avseende cirka 1 000 kvm med  gymkedjan Member 24 i nyuppförda Örebro Entré, fastigheten Olaus Petri 3:234, i  centrala Örebro. Inflyttning planeras till början av oktober 2024. 

Lokalen har utformats för att på bästa sätt svara mot de behov och önskemål  Member 24 har för gymverksamheten, med detaljutformning tillsammans med  hyresgästen.  

– Vi ser fram emot att flytta in i dessa funktionella och attraktiva lokaler som är väl  anpassade efter våra behov. Läget är också väldigt bra med direkt närhet till  resecentrum där många naturligt passerar, säger Roger Baburin, vd, på Member  24.  

–  Member 24 är sedan tidigare en långvarig hyresgäst hos Corem på andra orter,  därför känns det väldigt glädjande att när de nu expanderar till Örebro väljer att  etablera sig tillsammans med oss. Med Member 24 som hyresgäst fortsätter vi att fylla Örebro Entré med de verksamheter vi från projektstart såg framför oss. Vi ser fram emot ett fortsatt långt och gott samarbete, säger Curt Grundman,  affärsenhetschef på Corem. 

Uthyrningen avser Örebros Entrés andra etapp, en om- och påbyggnad om totalt cirka 10 200 kvm av en före detta postterminal, främst till kontorsytor. Här är  hyresavtal tecknade med Trafikverket och Länsstyrelsen Örebro och är i och med  uthyrningen till Member 24 uthyrd till 76 procent. 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.