Ny etablering för storkedjan

30 september 2022

Nu är det klart att butiken Normal kommer till Pallas Shopping. Den nya butiken beräknas öppna vid årsskiftet.

Bild: Cernera Fastigeter
Bild: Cernera Fastigheter

Pallas Shopping ligger mitt i centrum av Borås längs med Viskan och ägs av Cernera och Järngrinden. Den populära butikskedjan kommer att flytta in på 465 kvadratmeter i gallerians entréplan, där de bland annat får sällskap av Gina Tricot, Cervera, JoelJoelina, Balthazar, Bowlers och Rituals. Pallas Shopping erbjuder förutom shopping också god mat, upplevelser och närmare 400 parkeringsplatser. Huset besöks årligen av ca 1,4 miljoner personer.

– Vi har haft en stark efterfrågan att etablera en butik i Borås. Vi tror på Pallas Shopping som en naturlig mötesplats för både Boråsarna, turisterna och besökare från intilliggande kommuner. Pallas Shopping erbjuder ett perfekt läge mitt i centrala Borås och har blivit en självklar destination för shopping och upplevelser, något som passar NORMAL och vårt koncept alldeles utmärkt! Vi ser fram emot att etablera oss i detta starka handelsläge och NORMAL kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till den fortsatta utvecklingen , säger Jan Nyberg, VD på NORMAL.

Lars Angwald, vd på Cernera, är nöjd med NORMALs etablering i Pallashuset:
– Vi försöker utforma innehållet i Pallashuset för att det ska passa flera olika målgrupper och för att besökarna ska kunna besöka huset ofta och länge. Normal är ett perfekt tillskott i mixen av handel som vi tror kommer att bidra positivt till det redan stora besöksflödet.

NORMAL säljer helt normala varor till onormala priser. Sortimentet omfattar kända märkesvaror inom t.ex. hudvård, hårvård, tandvård, schampo, makeup och rengöring. NORMAL är en danskägd handelskedja. De öppnade dörrarna till den första butiken i Silkeborg april 2013 och kedjan har sedan dess vuxit med över 400 butiker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike och Finland (och Portugal om några veckor)

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.