Ny aktör flyttar in i The Edge

17 december 2018

Smaksättnings- och parfymföretaget Givaudan har tecknat ett hyresavtal i The Edge i Hyllie. Företaget flyttar in när fastigheten är klar i slutet av 2019.

The edge - montage.jpg
Foto: Midroc

Givaudan är redan en hyresgäst hos Midroc som är fastighetsutvecklare för The Edge i Hyllie, Malmö. Men behovet av nya lokaler var stort och det nya kontorets läge och närhet till goda kommunikationer var en av de avgörande faktorerna bakom flytten. 

- The Edge har en attityd och ett signalvärde som återspeglar det vi vill stå för som bolag, att vara i framkant och driva verksamheten där det finns puls och där det händer saker, säger Jonas Lellky, vd på Givaudan.

The Edge kommer stå klar i slutet av 2019 och består av totalt nio våningar. Hyresgästerna får bland annat en gemensam takterrass med utsikt över Öresund och en sportdepå i källaren med dusch och omklädningsrum. 

 - Vi är glada för att Givaudan väljer att fortsätta hyra kontorslokaler i en Midroc-fastighet. Vi tror att The Edges premiumprofil med en spännande design och goda faciliteter kommer passa deras internationella verksamhet väldigt väl. För verksamheter som Givaudan där man ofta har besök eller själva reser så ligger The Edge bra till, med närheten till Kastrup, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

Givaudan blir husets tredje hyresgäst efter att AddPro och Naprapatlandslaget redan har undertecknat avtal. 

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.