Ni kan bli Årets Tillväxtkommun på Fastighetsgalan

17 oktober 2019

Nomineringen till priset Årets Tillväxtkommun som delas ut på Fastighetsgalan nästa år är i full gång. Även juryn börjar ta form och vi kan nu presentera några av de nominerade.

Bild: Torbjörn Hedberg
Förra året kammade Järfälla kommun hem priset som Årets Tillväxtkommun. Bild: Torbjörn Hedberg

Just nu pågår det en mängd stora utvecklingsprojekt runt om i Sverige. Och vissa av landets kommuner har lyckats mer än andra. 

Årets Tillväxtkommun är ett rikstäckande pris som går till en kommun som nödvändigtvis inte haft den starkaste ekonomiska tillväxten eller högst inflyttning utan även arbetat hårt för att locka till sig nya byggprojekt inom både bostads- och den kommersiella sektorn. Pristagaren har också arbetat intensivt med utvecklingen av stadens stads- och infrastrukturprojekt.

Vi presenterar löpande de olika nomineringarna och vi kan nu stolt presentera Mölndal kommun och Uppsala kommun som två av de nominerade kommunerna. 

Juryn består bland andra av Patrik Johansson, vd på Business Region Göteborg, Staffan Ingvarsson, vd på Business Region Stockholm, Pia Jönsson Rajgård, vd på Business Region Skåne, och föreningen SKNT.

Tycker du att det finns någon kommun som utmärker sig extra mycket? Gå in på Fastighetsgalan.se för att skicka in din nominering. 

Fastighetsgalan äger rum på Berns Salonger den 29 januari 2020. Säkra din biljett här.Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.