Multihus byter ägare

13 augusti 2019

Multihuset i Limhamn är byggt för att rymma flera funktioner. Nu har Trianon köpt huset av NCC och tillträder fjärde kvartalet i år. Just nu återstår endast en lokal om 261 kvm att hyra.

Multihuset.jpg
Bild: NCC

Tidigare i somras tecknade Trianon avtal om att förvärva projektet Multihuset i Limhamn av NCC. Tillträde beräknas ske under fjärde kvartalet 2019, samtidigt som huset ska stå inflyttningsklart.

Multihuset i Limhamn omfattar cirka 19 800 kvm uthyrningsbar yta, varav cirka hälften består av ett parkeringshus. Projektet kommer bli ett servicenav för de bostäder som byggs i området med vårdcentral, barnavårdscentral, livsmedelsbutik, parkering, apotek och förskola med gård på taket. Multihuset består också av ett trettiotal lägenheter plus attraktiva kontor för företag.

Just nu finns endast en lokal kvar att hyra med en yta om 261 kvm. Sedan tidigare är bland annat hyresgäster som COOP, Apcoa och en vårdcentral klara. 

Förvärvet sker i bolagsform. Förvärvet kommer att finansieras genom befintlig kassa samt genom upptagande av nya lån, i enlighet med Trianons policy.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.